IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

DESIGN OG MODULARITET

Et revolutionerende koncept indenfor udekøkkener er på markedet, hvor funktionerne fra et indendørs køkken kombineres med nogle af de bedste produkter indenfor gasgrill, fireplace grill og BBQ smoker. Et Fògher udekøkken er ikke kun et produkt med ydeevne og materialer i topkvalitet, men først og fremmest repræsenterer det et produkt, der er udtænkt og designet til din personlige glæde og anvendelse. Du skal blot vælge modulerne der passer til dine individuelle behov og vælge det tilbehør, der passer dig bedst, for at skabe dit helt personlige eksklusive uderum, hvor du kan slippe din passion for god madlavning løs og dele det med familie og venner.

Komplet fritstående udekøkken i stål

Prøv vores konfigurator på Fòghers officielle hjemmeside

Design udekøkken

DEN BEDSTE MÅDE

TIL AT LEVE UDENDØRS

De der elsker udelivet, kan ikke give afkald på fornøjelsen ved at lave mad på terrassen eller i haven. Den bedste måde at nyde disse glade stunder på, er at have friheden til at tilberede præcis den ret du ønsker. Et Fògher udekøkken er et unikt køkken, der kan imødekomme og indfri selv de højeste forventninger, når det kommer til udendørs madlavning.

Fògher udekøkken

CUCINE DA ESTERNI

ET RUM DESIGNET TIL

DIN PERSONLIGE GLÆDE

At dedikere sig til hverdagens leverum er et privilegium, der er værd at værdsætte og dele. At vælge et udekøkken fra Fògher tilfredsstiller ikke blot ønsket om udendørs madlavning. Det opfylder også ønsket om at forskønne omgivelserne med designelementer, der giver charme og stil til vores hyggelige stunder.

UDEKØKKENER

MATERIALER DER IKKE PÅVIRKES AF DÅRLIGE VEJRFORHOLD

Fògher besluttede at realisere et produkt med enestående ydeevne ved at bruge de bedste materialer. Takket være satinbørstet rustfri ståloverflader og materialer, samt anti-rust maling behøver du ikke at bekymre dig om dårlige vejrforhold. Det er et 100% "Made in Italy" produkt, hvis udseende og kvalitet vil forblive uændret over tid.

Gasgrill i høj kvalitet
Fògher udekøkken med mørk grå stenbordplade
Fògher udekøkken med lys grå stenbordplade
Fògher udekøkken med stål bordplade

BORDPLADE

FORSKELLIGE BORDPLADER TIL FORSKELLIGE BEHOV

På udekøkken modulerne fra Fògher kan du vælge mellem 3 forskellige typer af bordplade. Alle udekøkken moduler fås med bordplade i enten satinbørstet rustri stål, mørk grå sten eller lys grå sten.

FRIHED TIL AT DESIGNE

Designet af hvert modulelement i kollektionen er baseret på en nøjagtig modularitet, der giver frihed til det udekøkken layout der passer til dine behov. Hvert produkt, fra modulerne til det unikke tilbehør, er designet og perfekt kombineret til at skabe løsninger, der kan opfylde behov inden for plads, æstetisk smag og funktionalitet.

Fògher modular udekøkken
Minimalistisk udekøkken

DESIGN DIT UDEKØKKEN

Skab det udekøkken der bedst opfylder dine behov