IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem
Komplet udekøkken med gasgrill og køleskab

OUTDOOR LIVING

Fògher udvikler produkter der får os til at genopdage udelivets ro og fornøjelsen ved at dele stunder med familie og venner. Madlavning og måltider har i århundreder været samlingspunktet for mennesker og med et komplet udekøkken, skabes de bedste forudsætninger for fælleskab, socialt samvær og nærvær omkring den udendørs madlavning. Ud fra denne betragtning udviklede Fògher idéen til deres produkt og koncept: at kombinere alle funktionerne fra et traditionelt indendørs køkken med den intense smagsoplevelse der opnås ved madlavning på grill.

Komplet udekøkken med gaskogeplade og gasgrill

EKSTRAORDINÆRE MATERIALER OG TIDSLØS KVALITET

Stilrent udekøkken i stål

Udekøkkener

Et revolutionerende koncept indenfor udekøkkener, der kombinerer funktionerne fra et indendørs køkken med de bedste resultater indenfor grill og udendørs madlavning.

Fritstående sort gasgrill

Grill

Unikke produkter, fremstillet af materialer i den højeste kvalitet, som rustfrit stål og overfladebehandlinger der kan modstå høje temperaturer og omskiftelige vejrforhold.

ITALIENSK DESIGN, KVALITET, INNOVATION & STIL

I over 20 år har Deimos, virksomheden bag Fògher, specialiseret sig i bearbejdning af metaller. De fremstiller komplekse produkter og projekter, der kun er mulige at realisere gennem erfaring, moderne produktionsfaciliteter og store tekniske færdigheder.

DESIGN DIT PERSONLIGE UDEKØKKEN

Skab dit helt personlige udekøkken med få enkle trin, så du får en løsning der passer til dine individuelle behov