IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Fògher Outdoor Cooking Design

FÒGHER er et brand, der blev født ud fra et højt ønske - at skabe produkter, der kan begejstre brugerne og ikke kun med design, men også med de resultater, der kan opnås med den professionelle kvalitet.

Bag FÒGHER er en virksomhed, der har specialiseret sig i at arbejde med metal. Deimos, der har fungeret i denne industri i over 20 år, udtænker produkter og komplekse projekter, som kun en virksomhed som denne kan tilbyde - baseret på erfaring og stærk teknisk ekspertise.

FÒGHER indså fra starten, at for at opnå noget særligt, skulle de bruge specielle materialer. Det er takket være deres ekspertise med metal, at det er lykkedes at kombinere aluminiumsbelagt metal og speciel maling, der er i stand til at modstå høje såvel som lave temperaturer med rustfrit stål. Det samme gælder for produktionen af innovative produkter med et rent udskåret og lineært design, der forbliver uændret over tid.

Vi betragter ikke blot disse produkter som en grill, ligesom andre gør, men som en ægte udvikling inden for professionel madlavning.

ITALIENERE OG STOLT AF 'MADE IN ITALY'.  Fabrikken er omgivet af Dolomitternes skønhed i Trichiana i Belluno-provinsen. 

Hver dag bidrager de ekstraordinære landskaber i området til lidenskab for livskvalitet, hvilket skaber kreativitet og fleksibilitet, men samtidig effektivitet og et drive til at stræbe efter perfektion i alt, hvad FÒGHER gør.

For FÒGHER er 'Made in Italy' en grundlæggende værdi, der udtrykker, hvad de er og som skal være en integreret del af deres produkter. Dette er grunden til, at FÒGHER designer og fremstiller alle deres produkter der. Fordi der er intetsteds bedre at lave dem.

Downloads

Byg dit helt personlige udekøkken


Med Fògher's udekøkken konfigurator kan du designe og sammensætte det udekøkken der 100% matcher dine individuelle ønsker og behov.

21_FOGHER_CUCINADAESTERNO
23_FOGHER_CUCINADAESTERNO
88_FOGHER_CUCINADAESTERNO
81_FOGHER_CUCINADAESTERNO
89_FOGHER_CUCINADAESTERNO
86_FOGHER_CUCINADAESTERNO
46_FOGHER_CUCINADAESTERNO
76_FOGHER_CUCINADAESTERNO
72_FOGHER_CUCINADAESTERNO
33_FOGHER_CUCINADAESTERNO
36_FOGHER_CUCINADAESTERNO
2_FOGHER_CUCINADAESTERNO
24_FOGHER_CUCINADAESTERNO
57_FOGHER_CUCINADAESTERNO
43_FOGHER_CUCINADAESTERNO
15_FOGHER_CUCINADAESTERNO
52_FOGHER_CUCINADAESTERNO
51_FOGHER_CUCINADAESTERNO
62_FOGHER_CUCINADAESTERNO
39_FOGHER_CUCINADAESTERNO
49_FOGHER_CUCINADAESTERNO

Oplev udvalget og de unikke features

Læs mere om de unikke feature og se de brede udvalg af produkter fra FÒGHER på nedenstående link