IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Passion for vin og interiør

Fritstående Expo vinkøleskab i stuen

Med et sofistikeret og banebrydende design, er kollektionen af vinkøleskabe fra italienske Expo en revolution for vinentusiaster verden over. Et unikt koncept der kombinerer funktionalitet og tidløst design.


Wine Living kollektionen er designet af Massimo della Marta, designer og vinentusiast, inspireret af en ny vision. Vinskabet behøver ikke kun tænkes ind som en del af køkkenindretningen, men kan lige så vel være integreret i hjemmets øvrige indretning. Visionen har forudset en trend og er blevet identiteten på Expo vinkøleskabe.


Med Expo kollektionen, er vinkøleskabet er ikke længere blot et funktionelt husholdningsapparat, men et eksklusivt møbel der pryder og elegant integreres i hjemmet.


Verdenspatenter som Quadro Vino, Teca og det centrale kølesystem, har bekræftet Expos knowhow indenfor design og køleteknik anvendt til opbevaring af vin.


Hvert produkt ordreproduceres unikt til hver enkelt kunde på Expos moderne fabrik lige uden for Torino. En kombinationen af industrielle processor, håndværk og højt specialiserede medarbejdere med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, skaber et vinkøleskab i høj kvalitet.

Kollektioner