IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem
Fontana Forni

Maestro pizzaovne, Symphony of Italian Cooking

Fontana Forni pizzaovne
Fontana Forni made in italy

Over 70 års historie


Fontana er en førende producent af brændefyrede ovne, 100% produceret i Italien. De trækker på deres omfattende erfaring og professionelle tilgang til erhvervet gennem mere end 70 års historie.


Virksomheden blev grundlagt i 1946 af de 3 brødre

Giuseppe, Bruno og Carlo, da Italien gik ind i en ny æra, fyldt med udfordringer og muligheder, hvor individuel opfindsomhed, viljestyrke og passion gjorde det muligt for mennesker at opnå ekstraordinære resultater.


Virksomheden er fortsat ejet af familien Fontana, hvor det i dag er 3. generation der driver virksomheden. De grundlæggende værdier og fokus fra stifterne er fortsat det bærende element, at udvikle og producere pålidelige kvalitetsprodukter, fremtillet i de bedste materialer. 


Fontana Forni Maestro 60 gasfyret pizzaovn pizzaovn

Pizzaovne til ethvert behov

Udekøkken med pizzaovn

I sortimentet fra Fontana Forni findes der pizzaovne i mange forskellige størrelser og varianter. Fra de små kompakte gasfyrede pizzaovne til de helt store professionelle pizzaovne der opvarmes med træ. Eller den nye innovative pizzaovn Piero, en hybrid pizzaovn der både kan opvarmes med brænde og gas.

Fælles for alle pizzaovne fra Fontana Forni, er at de er produceret på Fontanas egen fabrik i Italien af dygtige medarbejdere, og ud fra stolte håndværkstraditioner, hvor der bliver lagt vægt på kvalitet, detaljer og anvendelse af de bedste kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst.

Brændefyret, gasfyret eller hybrid?

Fontana Forni brændefyret pizzaovn

Brændefyret pizzaovn

Der hersker ingen tvivl om, at en brændefyret pizzaovn leverer en helt speciel og karakteristisk smag til den mad du tilbereder i ovnen. Foruden smag og aroma forbindes optænding med træ som oftest også med hygge og traditioner.

Mange forbinder desværre også optænding med træ i pizzaovnen som tidskrævende og besværligt, men det behøver det ikke at være.

En brændefyret pizzaovn fra Fontana Forni er kraftigt isoleret og udstyret med en låge, så varmen nemt holdes inde i ovnen. Derudover sikrer en veludviklet teknologi (Girofiamma), at "vandringen" af varmen er længere i ovnrummet, hvilket resulterer i hurtig opvarmning, jævn varmefordeling og lavere forbrug.

Det indbyggede spjæld gør det nemt at styre varmen i ovnrummet og reducerer samtidig forbruget af træ.

Gasfyret pizzaovn

De gasfyrede pizzaovne vinder mere og mere indpas i private hjem i takt med trenden om at lave sin egen pizza hastigt vokser.

Der findes også åbenlyse fordele ved en gasfyret pizzaovn, der kan sammenlignes med gasgrillen som efterhånden er den mest solgte type af grill på markedet.

De altoverskyggende fordele er hurtig opvarmning og minimal rengøring. Til gengæld giver man afkald på den smag og aroma der tilføres maden, når den tilberedes i en brændefyret pizzaovn.

Modellerne MAESTRO 40 og MAESTRO 60 fra Fontana Forni er rene gasmodeller, hvorimod det er muligt at konvertere modellerne MARGHERITA GAS, MANGIAFUOCO GAS og MARINARA GAS til en brændefyret pizzaovn ved tilkøb af et tilbehørskit.

Pizzaovne til gas fra Fontana Forni er bygget ud fra de samme princinpper som de brændefyrede modeller og tilbyder således også fordele med bl.a. hurtig opvarmning, god varmefordeling og lavt forbrug.

Fontana Forni gasfyret pizzaovn
Fontana Forni Piero hybrid pizzaovn

Hybrid pizzaovn

Når man gerne vil have det bedste fra 2 verdener, er en hybrid pizzaovn et godt alternativ. Fontana Forni PIERO er den første af sin slags og med et patenteret system, har man mulighed for at veksle mellem gasfyret og brændefyret pizzaovn nemt og hurtig, uden behov for at skille ovnen ad og montere/afmontere brænderne.

Med muligheden for både at opvarme pizzaovnen med træ eller gas og med 2 uafhængige brændere, tilbyder Piero mange alsidige muligehder for at tilberede forskellige retter.

Bredt udvalg af pizzaovne