IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Modulopbygget vinkøleskab med døre på begge sider af skabet

25.01.2021

Vinkælder i stuen


Drømmen om egen vinkælder lever i bedste velgående, men punkteres ofte, når huset ikke inkluderer en kælder! Hvad nu hvis du kan flytte vinkælderen op i stuen?


Det kan du faktisk nu med de eksklusive vinkøleskabe fra italienske Expo.


Vinkøleskabet opbevarer dine vine ved den perfekte temperatur og uden skadelig udefrakommende lys. Du bestemmer det udvendige design og tilpasser den indvendige indretning, så det matcher din boligindretning og dit opbevaringsbehov.


100% customized

Ønsker du et vinkøleskab med glas på alle fire sider, der kan stå frit i rummet, skal den placeres op ad en væg eller ønsker du et diskret indbygget vinkøleskab? Valget dit.


Du kan vælge mellem mere end 20 designs til den udvendige ramme eller få speciallavet rammen i én af 60 forskellige RAL farver. Derudover kan du tilvælge:


  • Mat sort pulverlakering af alle indvendige og udvendige metal
    dele
  • Sort pulverlakering af dørramme og greb
  • Poleret glas på døren


Men det stopper ikke her!


Du kan også tilvælge dynamisk belysning, hvor lyskilden kan dæmpes og justeres fra varm hvid til kold hvid. Skal der mere farve på, er der mulighed for RGB LED belysning med forskellige farver, lyseffekter og lysdæmper.


Kapaciteten er på 60 til 120 flasker afhængigt af modellen og har du behov for at opbevare større mængder, kan vinkøleskabene i MOD 10 serien bygges sammen og ”pakkes” ind som én samlet løsning. I hver serie finder du også modeller helt ned til 35cm i dybden, hvis pladsen er trang.


Du kan med andre ord designe dit eget og 100% unikke vinkøleskab.

Teca B vinkøleskab til indbygning med mat sort pulverlakering af interiør og eksteriør.

Professionel kvalitet
Expo har gennem mange år udviklet og produceret professionelle vinkøleskabe, der anvendes på restauranter og hoteller, og er det foretrukne produkt hos flere store internationale kokke og sommeliers. Produkterne findes derfor på restauranter og hoteller verden over.


Med erfaring og kvalitet fra deres professionelle produkter og kombineret med Expos passion for vin og interiør har de udviklet en Home Collection. Her tager de det bedste fra den professionelle serie og tilpasser produkterne til husholdningsbrug med bl.a. flere design muligheder og et lavere lydniveau.