IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Væghængt vinkøleskab fra Expo Quadro Vino kollektionen

01.12.2020

Til manden der har alt – undtagen plads!


Det første væghængte vinkøleskab der fylder det samme som et maleri.


Vinkøleskabe er populære i de danske hjem, så vinen kan opbevares ved den rette temperatur for både langtidsopbevaring og servering. Samtidig skaber det stil og elegance, når der installeres et flot vinkøleskab i hjemmet.


Quadro Vino serien fra italienske Expo opfylder netop kriterierne for temperatur, stil og elegance. Og så lidt til.
Quadro betyder maleri på italiensk og fordi produktet ikke fylder meget mere end et maleri, kan det installeres på steder med selv begrænset plads. Så man ikke er afhængig af fri gulv/væg plads, eller at lave køkkenet om. Derudover er en stor del af filosofien bag vinkøleskabene fra Expo, at man i høj grad selv kan designe sit personlige produkt.


Quadro Vino serien passer perfekt i private hjem, hotelværelser, restauranter,
vinbarer og VIP-lounges, hvor både øjet og ganen skal forkæles.


Personligt design - 100% unikt
I produktserien findes fire forskellige modeller med forskellig indretning og udvendige mål. Den indvendige struktur leveres enten i hvid eller sort, mens der kan vælges mellem 12 forskellige panel-designs og 16 forskellige rammer. Hvis designet skal være 100% unikt, kan rammen også leveres i den ønskede RAL farve. Se eksempel nedenfor.

På dette link kan man konfigurere og designe sit personlige væghængte vinkøleskab: Konfigurator


Teknisk drives produkterne af et termoelektrisk kølesystem, der både er miljøvenligt, effektivt, vibrationsfrit og støjsvagt. Lydniveauet på KUN
29dB kan sammenlignes med hviskende tale.

Professionel effektivitet - privat funktionalitet
Expo, der står bag produkterne, har gennem mange år udviklet og produceret display-kølere til fødevarer og professionelle vinkøleskabe, anvendt på
cafeer, restauranter og hoteller. Expo professionel er det foretrukne produkt hos flere store internationale kokke og sommeliers. Produkterne findes derfor på restauranter og hoteller verden over.


Med Expos passion for vin og interiør har de senest udviklet deres Home Collection i vinkøleskabe, hvor de har taget det bedste fra den professionelle
serie og tilpasset produkterne til husholdningsbrug med f.eks. andre muligheder indenfor design og indvendig indretning, samt et lavere lydniveau.


Modeller:

  • QV12 til 1 flaske vin og 2 glas (mål: 600x600x155mm)
  • QV30 til 3 flasker vin (mål: 600x600x155mm)
  • QV40 til 4 flasker vin (mål: 780x780x155mm)
  • QV52 til 5 flasker vin og 2 glas (mål: 780x780x155mm)