IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem
Fritstående vinkøleskab i smal dybde

Expo MD-H14 med indretning tilpasset kunders eget ønske og behov

08.12.2021

Stort vinkøleskab på KUN 35 cm i dybden


Er drømmen om et vinkøleskab udfordret af pladshensyn? Eller af manglende match til den øvrige indretning? Så er et vinkøleskab i "slim-versionen" fra Expo løsningen.


Det er skønt at nyde sin favoritvin ved den helt rigtige temperatur. Men drømmen om et vinkøleskab i hjemmet kan være begrænset af udfordringen med enten at finde den rette placering, hvor der er plads nok eller med at integrere vinkøleskabet i den øvrige indretning.


Nu kan drømmen realiseres.


Expo tilbyder 3 modelserier af vinkøleskabe, der KUN er 35-36,2 cm i dybden. Det åbner helt nye muligheder for et vinkøleskab i hjemmet. Den smalle dybde betyder indretningsløsninger, hvor vinkøleskabet kan placeres ligesom et smalt vitrineskab i forbindelse med køkkenet, spisestuen eller i et gangareal. Uden det optager unødig fysisk og visuel plads.
Ydermere findes modeller med skydedøre, der er ideelle op til en endevæg eller der hvor pladsen er trang.


Kundetilpassede løsninger

I de 3 modelserier (Teca, Teca B, MOD 10) findes både fritstående og indbygningsmodeller. Vinkøleskabene bliver ordreproduceret til den enkelte kunde, så hvert produkt tilpasses individuelle ønsker til f.eks. udvendigt design og indvendig indretning. Udover design og indretning er det bl.a. også muligt at tilvælge dynamisk belysning, der både kan dæmpes og justeres til varmt eller koldt lys.

Smalt fritstående vinkøleskab

Det fritstående vinkøleskab Teca TE-H10 har skydedøre og en dybde på kun 36,2 cm

Vinkøleskab til indbygning

Modelserien Teca B er udviklet til indbygning og kan integreres i et nyt eller bestående køkken og er kun 35,8 cm dyb.

Ligesom de øvrige vinkøleskabe fra Expo, kan denne serie også tilpasses individuelle ønsker og behov. Frontrammen kan leveres i mere end 25 forskellige varianter/designs eller malet i en ønsket RAL kode farve. Det er også muligt at montere en frontramme, der leveres fra  en køkken-/inventar leverandør, så den matcher det øvrige design og materiale i hjemmet.

Indbygningsvinkøleskab med skydedøre

Teca B TE-BH14 med mat sort frontramme og kundetilpasset indretning