IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Talent af navn og natur


Talenti-historien starter i 2004 i Italien med Fabrizio Cameli, der efter at have tilbragt nogle år i det gamle familiefirma i marmorindustrien beslutter at skabe sin egen virksomhed med produktion af ​​udendørsmøbler. Han bruger sine færdigheder erhvervet i marmorindustrien til at skabe udendørsmøbler af meget høj kvalitet i klassisk stil.

Fabrizio kaldte virksomheden Talenti. Han valgte navnet som en spøg, da det blev foreslået af hans venner, der værdsætter og betragter ham som et ægte talent i sit job. Fabrizio ser i dette navn det bankende hjerte i sin forretningsidé: Han ønsker et firma, der skiller sig ud for sit talent og sin kreativitet, og som er i stand til at holde sine ambitiøse løfter, altid startende fra ydmyghed.

Og det er bare sådan: Talenti skiller sig straks ud for sin stærke tilbøjelighed til kunst. De første kollektioner er klassiske: Elegante produkter med en antik smag indlagt med fajancesten - ofte tilpasset i både former og farver. 

Talenti showroom

Oplev kollektionerne

Klik på nedenstående links og udforsk kollektionerne i de forskellige designserier på Talenti's officielle internationale hjemmeside

DESIGNERE


Talenti samarbejder med internationalt anerkendte designere


Ludovica+Roberto Palomba, Ramón Esteve, Karim Rashid, Cristian Visentin, Marco Acerbis, Roberto Serio, Nicola de Pellegrini, Jean Philippe Nuel.
8 navne, 8 designere, 8 Talenti.


Talenti udvalgte dem til at re-designe rammerne for outdoor living.


Læs mere om designerne og hvilke kollektioner de hver især står bag.