IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem
Argo modulsofa i hvid til haven fra Talenti Outdoor Living

Talenti modular sofa fra Argo kollektionen

24.03.2021

Middelhavsstemning i Norden


Danskerne nyder at komme ud! I haven, på terrassen eller i sommerhuset. Mange drømmer sig også til varmere himmelstrøg, men så snart de første solstråler titter frem og temperaturen nærmer sig 15 grader, begynder vi at indrette og udnytte uderummet.


Gennem de senere år har der været en stigende tendens og interesse for uderummet, og der bliver investeret i haveindretning, udendørsspa, vildmarksbade og udekøkkener som aldrig før. Ligeledes bevæger den udendørs indretningstrend mod, at møblerne mere og mere ligner møblerne vi indretter med indendørs.


Det danske klima kan vi ikke gøre noget ved. Men vi har lange lyse forårs- og sommeraftener, der gør fleste sydeuropæere misundelige, og med den rigtige indretning, kan der skabes ægte middelhavsstemning i Danmark.


Italiensk design i topkvalitet
Med eksklusive havemøbler fra Talenti Outdoor Living kan du tilføre italiensk design i topkvalitet til din have, terrasse eller dit sommerhus. Talenti har udvalgt 8 internationalt anerkendte designere (Ludovica+Roberto Palomba, Ramón Esteve, Karim Rashid, Cristian Visentin, Marco Acerbis, Roberto Serio, Nicola de Pellegrini, Jean Philippe Nuel) til at re-designe rammerne for møbler til uderummet.


Designerne har med deres forskellige stilarter skabt 26 designserier fordelt på de 2 hovedkollektioner ICON og PREMIUM. Talentis møbler er først og fremmest originale i deres form, men med detaljer der ikke findes overalt på markedet. Kurverne er autentiske og reflekterer elegant og minimalistisk stil.

Talenti havebord og havestole i italiensk design
Talenti modulsofa til haven med ryglæn i flettet reb

Marmor, keramik, røget teak og flettet reb er blot nogle af de materialer, der i kombination med tekstiler i den højeste kvalitet, fuldender de unikke designs.


Materialerne er nøje udvalgt, så de sikrer kvalitet og funktionalitet. De er stærkere og modstandsdygtige overfor UV stråler og pludselige temperaturændringer. Tekstilerne er vandafvisende og brandsikre og hynderne er polstret med quick-dry skum. Betrækket på hynder og puder er aftageligt for let rengøring og vedligeholdelse.


ICON – Synonym med genialitet, kreativitet og stil
ICON kollektionen er en magisk blanding af design og evnen til at innovere. Stilen er inspireret af italiensk elegance og beriget med en international
mission om moderne design. ICON redefinere rammerne for udeliv!


I kollektionen findes bl.a. designserierne Argo, Casilda og Cruise Teak, der har hver deres karakteristiske design.


Argo
Argo har sin base i træ og viser et stringent, rent og geometrisk udtryk. Kollektionen er kendetegnet ved store linjer og stor volumen på hynder og puder, der gør sædet dybt og behageligt. Samtidig sikrer den solide base god støtte og komfort. På 2-personers sofa, lænestol og stol er armlæn og ryglæn udført i flotte detaljer med flettet reb. Argo kollektionen er designet af Ludovica+Roberto Palomba.

Modulsofa til haven med quick foam i hynderne

Casilda
Med Casilda har Ramón Esteve skabt en kollektion med idéen om dekonstruktion af klassiske møbler uden at give afkald på moderne  elegance. Stellet er slankt og let og fremhæver de polstrede elementer. Geometrien på stellet og polyesterbælter står i kontrast til de bløde puder, der sikrer behagelig komfort.


På armlæn er der lameller i travertin eller træ, afhængigt af den valgte farvekombination og bordpladerne er lavet af Iroko træ i kombination med travertin lameller. Stellet er pulverlakeret rustfri stål og findes i fire farver (Mokka, Guld, Hvid og Graphite). I kollektionen findes der seks forskellige farvekombinationer.

Luksus daybed til haven fra Talenti Casilda kollektionen

Cruise Teak
Designet på Cruise Teak kollektionen er inspireret af den maritime verden og bygger på et ønske om at genkalde de unikke følelser ved at sejle i de smukkeste have i verden.


Brugen af røget teaktræ som base og nøje udvalg af tekstiler giver et elegant og sofistikeret udtryk til hele kollektionen. Detaljen med reb spiller en vigtig gennemgående rolle i kollektionen, ved at være flettet på armlæn og ryglæn på alle siddemøbler som lænestole, sofaer og stole. Ludovica+Roberto Palomba har designet Cruise Teak kollektionen.

Talenti Outdoor Living
Talenti-historien starter i 2004 i Italien med Fabrizio Cameli, der efter at have tilbragt nogle år i det gamle familiefirma i marmorindustrien beslutter at skabe sin egen virksomhed med produktion af udendørsmøbler. Han bruger sine færdigheder erhvervet i marmorindustrien til at skabe udendørsmøbler af meget høj kvalitet i klassisk stil.


Fabrizio kaldte virksomheden Talenti. Han valgte navnet som en spøg, da det blev foreslået af hans venner, der værdsætter og betragter ham som et ægte talent i sit job. Fabrizio ser i dette navn det bankende hjerte i sin forretningsidé: Han ønsker et firma, der skiller sig ud for sit talent og sin kreativitet, og som er i stand til at holde sine ambitiøse løfter, altid startende fra ydmyghed.