IN|OUT living - Eksklusive brands og kvalitetsprodukter til nordiske hjem

Coral kollektionen fra Talenti er designet af italienske Marco Acerbis.

16.03.2021

Italiensk design til terrassen - smukt og komfortabelt


Foråret er kommet og vi begynder at høre fulgene synge alt imens blomsterne spirer og gror. Det betyder også, at haven og terrassen skal gøres klar til mange hyggelige stunder med familie og venner.


Italienske Talenti Outdoor Living har lanceret en ny kollektion af havemøbler under navnet Coral. Kollektionen består af alt, hvad man behøver til at indrette terrassen og det øvrige uderum. Smukt designet i moderne stil og med materialer, der kan klare de til tider skiftende vejrforhold i norden.


Coral kollektionen er inspireret af modularitet og er karakteriseret af materialer som aluminium og flettet reb, der både pryder møblerne og samtidig sikrer kvalitet og lang holdbarhed.


Det flettede reb er en gennemgående detalje på siddemøblerne sammen med det karakteristiske stel i aluminium på bordene, der er udført med en stenbordplade.

Med sofamodulerne kan man sammensætte den løsning der matcher ens individuelle ønsker og behov.

Møblerne findes i to farver; hvid/beige og graphite/mørkegrå.


I kollektionen findes der:

  • Modulopbyggede sofaer og sofaborde
  • Loungestole
  • Spiseborde og spisebordsstole
  • Barstole og barbord
  • Solsenge


Alle materialerne er modstandsdygtige overfor UV stråler og tekstilerne er vandafvisende. Betrækket på hynderne er aftageligt for nem rengøring og vedligeholdelse, og er samtidig polstret med quick-dry skum, så de tørre hurtig efter et regnskyl.


Se hele kollektionen her